Ska ni isolera vind?

När ni ska isolera vind, så kan det vara bra att vända dig till MB Isolering AB. De kan hjälpa till att isolera er vind. De använder sig av lösull som isoleringsmaterial. Detta har många fördelar:

  • Det är modernt
  • Det är miljösmart
  • Det isolerar på bra sätt

Genom att satsa på denna typ av isolering så minskas er energiförbrukning på ett bra sätt samt att det även ser till att minska på utsläppet av växthusgaser. Lösull är bra eftersom att det är hållbart samt att det även är mycket energi- och kostnadseffektivt.

Smart isolering för vind

När det kommer till att isolera vind, så är lösull ett riktigt bra val. Utöver redan nämnda fördelar så är lösull även bra då det har bullerskyddande egenskaper samt att det står emot brand, fukt och mögel. Kanske det är så att ni har ett hus som inte är tillräckligt isolerat som det är. Då kan det vara smart att satsa på en tilläggsisolering. Att då använda lösull är effektivt eftersom att det är enkelt att isolera med det, särskilt om det är trånga utrymmen som det kan vara uppe på vinden.

Lösullen sprutas in med hjälp av en maskin så att den sprids jämnt i utrymmet det ska vara i. lösullen lägger sig sedan tätt kring alla viktiga delar.

Smart satsa på lösull som isolering

Att använda lösull är bra då den isolerar mot kylan på bra sätt samt att den även stänger ute varm luft under sommaren. Det gör att ni får en behaglig temperatur inomhus samt att det även gör att huset blir tystare.